Powered by Barry & Styled by Wendy

Waar Gezondheid & Beauty samen komen in 1 bedrijf.

Mijn naam is Wendy


22 jaar geleden begon mijn passievolle reis in de kapperswereld. Sindsdien heb ik met veel toewijding en enthousiasme mijn vak uitgeoefend, ik heb jaren in dames kapsalons gewerkt, en daarna jaren in herenkapsalons gewerkt om mezelf alle technieken eigen te maken. Zes jaar geleden betrad ik ook de betoverende wereld van hairextensions, ondertussen heb ik ook 6 jaar ervaring in het plaatsen van hair extentions, zowel met vlecht techniek, als met ringetjes.

Uiteindelijk heb ik nu mijn eigen salon geopend, Styled By Wendy, Hier ga ik alles wat ik geleerd heb combineren, wij zijn een volwaardige mannen, en vrouwen kapsalon en Hair extention specialist.

Voor onze hair extentions zal ik werken met twee prachtige lijnen van hoogwaardige hair extensions. Onze Aurora line (machine weft) en onze Jade collection (hand tied weft). Naast het plaatsen van extensions, bieden wij dus ook alle denkbare diensten aan die je in een kapsalon mag verwachten,zoals knippen, kleuren, föhnen, en meer.


Onze salon vind je aan de rand van noordwijk tussen de duinen en het bos, de heerlijke rustige uitstraling van de omgeving vind je terug in onze spa achtige salon waar je heerlijk tot rust komt, en waar al jouw haar dromen uitkomen.

Als je denkt dat ik iets voor jou kan betekenen, aarzel dan niet om een bericht te sturen of contact met me op te nemen via het contact formulier van onze website.

Ik kijk ernaar uit je binnenkort in mijn salon te verwelkomen.

Hartelijke groeten,
Wendy

Portfolio

Onze unieke vlecht techniek is uitermate geschikt voor Europees haar wat vaak toch wat fijner en kwetsbaarder is.

D.m.v fiber haar wordt er een dun vlechtje op je hoofd gemaakt waar we vervolgens met naald en draad de extensions van onze Jade Collection op vast naaien.

Het fiber haar zorgt voor stevigheid van het vlechtje 💜

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? We horen graag van je! Vul het formulier hier naast in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij Styled by Wendy streven we ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden, vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je vertrekt. Bedankt voor je interesse in onze diensten en we kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze salon!