WIE IS BARRY?

Onderstaand filmpje komt uit onze E-learning over eten

In deze video legt Barry uit waar hij ooit begonnen is, en hoeveel beter zijn leven werd toen hij zijn voeding veranderde en beter voor zijn lichaam ging zorgen.

Onderstaand een kleine selectie van resultaten behaald in onze Gym en via de Online

E-Learnings en community.

DIT IS WENDY


Ondergewicht dat is niet het eerste wat bij je opkomt als je denkt aan sporten en gezonde voeding.
Toch is dat hetgene dat ervoor gezorgd heeft dat ik op een gezond gewicht kwam. Krachttraining en een gezonde eet/leefstijl.

Ik heb me nooit druk hoeven maken over te dik worden, mijn hele leven ben ik al te dun eigelijk.

Hoe vaak ik heb gehoord "ja maar jij mag niks zeggen, jij kan alles eten en jij bent dun", maar dun wil niet zeggen gezond.
Ik was altijd moe, weinig energie, had geen zin om wat te gaan doen, ik moest mij daar echt toe zetten,  ik had een slechte weerstand, was veel ziek en ga zo maar door.

Maar aankomen is dus net zo moeilijk als afvallen, als je niet weet wat je moet doen qua voeding en sport.

Dankzij krachttraining en door de juiste voeding te eten in de juiste combinatie qua eiwitten, koolhydraten en vetten ben ik nu echt ontzettend happy met mijn lijf.

En voor iedereen die denkt dat je van krachttraining te gespierd of te bulky wordt, ik denk dat de foto’s voor zich spreken en dat je dat zelf in de hand hebt.

Op de rechter foto ben ik 11 jaar ouder maar ik zie er 15 jaar jonger uit 🥰

Ondergewicht is net zo erg als overgewicht.
Aankomen is net zo lastig als afvallen.

Herken jij dit ook? Maak dan je gratis account aan op www.poweredbybarry.nl en leer al de in and outs over voeding.

DIT IS STAN


Stan kwam bij ons binnen toen hij 14 was en hij had veel klachten, veel pijn in zijn voeten, had korte hamstrings en vaak blesures.

Binnen een jaar hebben wij samen bovenstaand resultaat behaald en dan nog alles wat je niet kunt zien. Geen blessure meer, geen pijntjes en klachten meer, meer energie en minder vaak ziek.

Ook voor jongeren is een goed gebalanseerde voeding enorm belangrijk voor een gezond leven.


Dit is Caroline 


Alweer bijna een jaar aan het trainen bij Barry Turenhout , gisteren 40 geworden en mijn hele leven nog nooit zo fit geweest

Natuurlijk maak je nooit bewuste “before” foto’s dus ik heb even moeten zoeken in de vakantie foto’s van 2019 . 

En we gaan nog even door met “shapen” !Joliza Beste keus ooit om bij Barry te gaan trainen! Hij is zeer professioneel en heeft een hele mooie sportschool. Binnen een hele korte tijd bouw je samen met hem aan een geweldig sterk lichaam en hij helpt je om snel en professioneel af te vallen doordat je inzicht leert krijgen in je voedings keuze . Daardoor zie je snel resultaat en voel je je fitter en energieker ! Iemand met echt verstand van zaken!!

Debby Echt een top personal trainer, ik word ontzettend goed door Barry begeleidt naar mijn doelen. Ik heb bij hem in een korte tijd al heel veel bereikt. En zal met hem nog heel veel meer gaan bereiken.

Anne-Claire Niet alleen goed als personal trainer maar top als gehele lifestyle coach. Helpt mee in lastige situaties en voor alles is een oplossing! Altijd positief dus en sleurt je overal doorheen. Fijne sfeer in deze gym ook met de mede-leden.


Bas 


Toen ik de trainingsruimte bij Barry binnen stapte voelde ik me als een kind in een snoepwinkel. De mooi ingerichte ruimtes en prachtige muurschilderingen deden me werkelijk watertanden.
Toen Barry zijn passie over het trainers/coachingsvak uitsprak wist ik het zeker. Hier ben je aan het juiste adres.
Goede trainers met de juiste opleiding én passie voor het vak zijn zeer zeldzaam.

Ben je op zoek naar een personal trainer in Noordwijk en omgeving, dan ben je bij Barry aan het juiste adres!

Getekend,
Een collega trainer uit De Bilt

Lonnike 


Ontzettend blij dat ik bij Barry ben gaan trainen. Ik had een doel welke ik na 3 maanden (al) heb bereikt dankzij een super sport programma op maat! Ik voel me fitter, sterker, strakker, energieker en zit lekkerder in mijn vel. Ik heb een gezond en goed eetpatroon gecreëerd dankzij alle adviezen, motivaties en hulp van Barry. Tijdens de trainingen wordt hard gewerkt, maar er wordt ook gelachen en daar houdt ik van.

DIT IS LIDUIN


Liduin was 74 toen ze bij PBB binnen kwam .

Ze had weinig tot geen ervaring met krachttraining .

Af en toe wel in de sportschool wat gedaan, maar nooit echt met een doel, ze wist niet wat ze moest doen of waar de apparaten voor waren.

Zwemmen met leeftijdsgenoten geprobeerd en een ton aan lijn trajecten.

Ze was nieuwsgierig naar wat ik te bieden had en ze was echt toe aan verandering .

Ze voelde zich opgesloten in een lichaam wat steeds ouder werd en steeds minder kon.

Zelfs de meest simpele dingen werden moeilijk, ze voelde zich op, versleten en afgedaan .

Het leven heeft veel te bieden, je bent nooit te oud, en je mag nooit de hoop verliezen .

Ze had gewoon een beetje hulp nodig .

Slecht eten en niet bewegen zijn slecht voor je, zo ver zijn we allemaal wel, maar als je lichaam steeds moeilijker aan de gang wil en je weet niet wat goed voor je is, dan zak je diep weg in de ellende en ga je je steeds slechter voelen, deze spiraal moet je doorbreken .

We zijn samen aan de gang gegaan .

Andere voeding, andere gewoontes en kracht training .

Sporten was moeilijk in het begin, want alles is stijf en wil niet meer, maar oefening baart kunst, en als je het leuk gaat vinden heb je al de helft gewonnen.

Beetje bij beetje werd alles soepeler en ging het energie pijl omhoog, we maakte van een dalende lijn een stijgende lijn .

Deadlifts, squats en zelfs lunges werd ze de baas, door alle successen werden de gedachten ook weer positief .

Dit kan ik niet werd dit kan ik NOG niet .

Dit lukt niet werd laten we het nog een keer proberen .

En ze werd sterker en sterker .

Nu 8 maanden later is Liduin 12 kilo kwijt en een heleboel kracht rijker .

Ze tilt op wat menig jonge vrouw niet voor elkaar krijgt, ze voelt zich sterk en zelfverzekerd en ze heeft weer zin in het leven .

In de besloten PBB community weet ze vaak als eerste het antwoord als ik weer een moeilijke vraag stel over een oefening, en niemand ziet haar als afgeschreven, iedereen ziet haar als een sterke vrouw .

Oefeningen die mensen 20 jaar jonger als haar niet voor elkaar krijgen doet ze nu lachend .                                                                                                                       DIT IS ANJANa 11 maanden hard trainen en diëten is het mij eindelijk gelukt om 21 kilo af te vallen.

Heb er met Barry over gepraat wat ik wilde bereiken, en met zijn hulp zijn we nu al over de helft gekomen.

Want ik wil nog 20 kilo af vallen .

Met de richtlijnen van Barry en doorzetten van mijzelf gaat dat zeker lukken.

Het is zwaar want ik ben gek op lekker eten en een wijntje, maar met het dieet van barry eet ik nog steeds lekker, en mijn wijntje heb ik vervangen voor crystal clear en moet zeggen dat is goed te doen.

Het helpt om wat je wilt bereiken met Barry te bespreken dan zorgt hij er voor dat jou doel haalbaar word voor jou, op een manier die voor jou vol te houden is, door zijn mensen kennis weet hij altijd precies op tijd bij te sturen, of net te zeggen wat je nodig hebt om verder te gaan.

Hij is er altijd als je hem nodig hebt, al moet hij hetzelfde verhaal 10x vertellen of heb je savonds laat nog vragen, hij steunt je altijd .

Ik kan nu al zeggen als jij dat echt wilt je dat kan bereiken.

Het is niet altijd makkelijk maar als je resultaat gaat zien smaakt het naar meer .

Ik zeg op naar de volgende 20 kilo eraf.


FRANK


Inmiddels 4 maanden aan het sporten bij mijn personal trainer Powered by Barry en afgelopen zaterdag door een (voor mij) magische grens gegaan. 27,8 kg afgevallen door te sporten, krachttraining, zwemmen en opletten op wat je eet, Ik heb heel veel geleerd tijdens de lessen, maar zeker de On-line E-Learning was heel waardevol en leerzaam, die heeft me echt de ogen geopend wat voeding betreft. Veel eiwitten, groente en fruit. We zijn er nog lang niet, maar we komen er hoe dan ook. Barry Turenhout heel erg bedankt voor alles wat je voor me doet. Wij kunnen dit.